INFORMATION

DailyDental Sweden AB
Stellan Mörners gata 14
302 26 Halmstad
Tel: 035-100 622
info @dailydental.net

Org. nr. 559055-4605
VAT-nr: SE559055460501
Bank: Södra Hestra Sparbank
Bankgiro: 5184-0825
IBAN: SE3980000834690030992978

INFORMATION OM OSS

Välkommen hit ska du vara…

Information om oss. Att ta hand om sin mun och tandhälsa ligger i tiden och känns aktuellt i takt med att allt fler människor inser att tänder är viktiga och det krävs engagemang av en själv för att må bra. Vi vill känna oss fräscha i munnen och gärna ta till oss vad vi själva kan göra för att bibehålla en sund och frisk mun.

Vi får allt mer kunskap om vikten att vara frisk i sin mun för att må bra i hela kroppen.
Jag utbildade mig till tandhygienist år 2000 och har sedan dess arbetat i yrket på olika arbetsplatser både i Sverige och utomlands. Jag är en drivande och energisk person och har alltid varit nyfiken av mig och vill veta mer. Det finns oändligt att lära inom tandvård.

Jag har bla. arbetat drygt 5 år på specialistklinik för parodontologi(tandlossning) samt erfarenhet från såväl privat vård som folktandvård. Jag startade eget företag år 2005 och har skapat ett stort nätverk inom tandvården i hallands län sedan dess. Jag arbetar i dagsläget i Halmstad på kliniken ett par dagar per vecka. På kliniken arbetar även tandläkare Martin Artman. Vi har ett gott samarbete och försöker i allra största mån ta hand om våra patienter med hög personlig service. Ett par dagar per vecka arbetar jag som konsult åt OralCare som är ett stort företag som arbetar med uppsökande tandvård på äldreboenden. Jag åker då ut till äldreboenden i hela södra halland. Därtill är jag även inom kort verksam på en tandläkarklinik i Hässleholm där jag tar hand om patienter med tandlossningsproblem. Jag arbetar i nära samarbete med tandläkare i alla mina verksamheter.

JOBBA HOS OSS

Välkommen att söka jobb hos oss på DailyDental. Hittar du ingen ledig tjänst som passar kan du göra en intresseanmälan.
Vi ser fram emot din ansökan!

Det finns inga lediga tjänster att söka