KONTAKTA OSS

Om produkten är skadad vid leveranstillfället bör detta anmälas omgående till oss via formuläret nedan. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid. Tänk på att bifoga bilder på skadan, för att vi lättare och snabbare hantera ditt ärende.

Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri så snart som möjligt efter mottagandet.

Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till chauffören vid mottagandet av försändelsen. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.

En produkt som vi har konstaterat är transportskadad byter vi ut snarast och kostnadsfritt.

Välj Ärande:
Ordernummer:
Namn:
Adress:
Postnr.
Ort:
Telefon:
E-post:
Artikelnummer:


Varunamn:


Ditt meddelande:

Bifoga en bild på den skadade varan

För att vi ska kunna hantera din reklamation på bästa sätt så ber vi dig att bifoga minst en bild på den skadade varan samt en bild på ytteremballaget och ladda upp dom nedan. Bildernas totala storlek får ej överskrida 8MB.